dimecres, 4 de febrer de 2015

JUEGOS DIDÁCTICOS LENGUA CASTELLANA

Todos los niveles de primaria.4 comentaris:

 1. Hola. son unos juegos fabulosos. Acabo de descubrir tu blog y me gusta mucho la variedad de temas que tratas vinculados con la educación. En este momento me interesan mucho este tipo de reflexiones por lo que he creado un blog dedicado a los jóvenes y al uso que hacen de las nuevas tecnologías. Te invito a visitarlo: http://cativodixital.blogspot.com.es/ Si quieres seguimos en contacto. Yo ya me hice seguidora de tu blog.

  ResponElimina
 2. Tan sols donar-te l'enhorabona pel blog i fer-te saber que a http://compartintidees.blogspot.com.es/ tens un premi que t'espera! Fins aviat! ;)

  ResponElimina
 3. Hola!
  Em dic Joana, i treballo a una escola de Montmeló. Aquest setembre em van nomenar coordinadora TAC del meu centre, i, entre d'altres coses, vaig començar a escriure un blog que té la intenció d'apropar l'ús de les noves tecnologies a l'aula, especialment a aquells mestres que encara els costa fer el pas (ja sigui per desconeixement, mandra... o el que sigui).
  Avui he publicat una entrada on recomano blogs educatius que penso que poden ser interessants per als meus companys, i un d'ells és el teu, que segueixo des de fa un temps.
  Només volia dir-t'ho per si no t'assabentes, ja que el meu bog és encara petit i molt nou i segurament aquesta informació no t'arribarà per cap altra via.

  L'entrada és aquesta:

  http://alatacalatac.blogspot.com.es/2015/02/5-blogs-deducacio-que-tampoc-no-et-pots.html

  Salutacions

  Joana

  ResponElimina
 4. Hola,
  moltes gràcies per compartir aquests recursos.

  Passa't pel blog de la maleta, hi tens un premi:
  http://lamaletadelprecinemaainfantil.blogspot.com.es/

  Txell

  ResponElimina